bg_logo_Cox_Selfstorage_Drop

Ook zakelijk huurt u al een opslagruimte vanaf 4,5m3. Al onze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor tijdelijke of permanente opslag voor archief, voorraad, seizoenartikelen of bijvoorbeeld inventaris.

Ook is het een perfecte oplossing voor uw vertegenwoordigers of servicemonteurs. Zij kunnen dagelijks hun benodigde goederen voor, na of tijdens werktijd. Om het logistiek nog aantrekkelijker te maken is het mogelijk dat uw leveranciers meteen de benodigde goederen leveren bij Cox Self Storage. Uiteraard is het ook mogelijk meerdere toegangspassen te verstrekken t.b.v. extra gebruikers of leveranciers.

Ook zakelijk huurt u bij Cox Self Storage al opslagruimte vanaf 1 maand. De overeenkomst wordt telkens met 1 maand verlengd waarbij een opzegtermijn geldt van 2 weken. Het is dus niet nodig een langdurig contact af te sluiten. Wilt u hier meer informatie over wat Cox Self Storage kan betekenen voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meest bekeken pagina's

Huur nu in 4 stappen uw opslagruimte;

Particulier
Zakelijk
Meten_Cox_Selfstorage_Limburg-01

Stap 1.
Meten

Vul de opslagruimte calculator in op deze website of maak een afspraak voor een bezoek aan onze vestiging voor een deskundig advies.

Reserveren_Cox_Selfstorage_Peel_en_Maas-01

Stap 2.
Reserveren

Reserveer meteen uw opslagruimte op deze website of telefonisch. Vergeet niet te informeren naar aannemen van goederen of de mogelijkheid voor toegang voor meerdere gebruikers.

Huren_Cox_Selfstorage_Peel_en_Maas-01-01

Stap 3.
Huren

Voor een zakelijke huurovereenkomst hebben wij nodig;

  • Recente kopie inschrijving KVK
  • BTW-nummer
  • Gegevens t.b.v. facturatie / automatische incasso
  • Geldig legitimatiebewijs (Paspoort, ID-kaart of rijbewijs)